We kunnen weer terugkijken op een wederom geslaagde reünie met meer dan 40 deelnemers.
beker1989beker1990Deze keer waren er fotoboeken van Ron Brand, een laptoppresentatie van historische beelden van voor ons overbekende elektronische apparatuur door Charles le Febre gecomponeerd.
Ook hadden we een voordracht van Hans Suys die herinneringen ophaalde aan de eerste elektronische verwerking door Philips in Mariahoeve van schaatswedstrijduitslagen inclusief rondetijden en windsnelheden in de winter van 1970/71 in Thialf Heerenveen. 
Het was een boeiend betoog vol met anekdotes.
De bekers die u hier ziet zijn door Wim Steenks overgedragen aan onze vereniging en zijn trofeen van sportwedstrijden uit 1989 en1990. Door te klikken op de foto krijgt u een duidelijker beeld.
We hebben de toehoorders gevraagd of men dit op prijs stelt opdat we hier mogelijk een traditie van maken. Ook hebben we om suggesties gevraagd.
Dus graag uw opmerkingen en suggesties aan ons secretariaat.
Tegen 18.00 uur vertrokken de laatste gasten na een gezellige reünie. 
Zoals gebruikelijk werden er foto's gemaakt door Arthur van Gerstel. U vindt ze hier.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (A.V.G.) Privacy Policy IntAct


Op grond van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet elke organisatie beschikken over een Privacyverklaring. Zo ook IntAct.
In deze Privacyverklaring leggen wij uit hoe wij als IntAct omgaan met persoons-gegevens die wij voor onze dienstverlening nodig hebben.

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?
Om onze diensten te kunnen leveren hebben wij persoonsgegevens van onze leden nodig.
Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij zorgvuldig omgaan met deze vertrouwelijke gegevens. Daartoe hebben wij een aantal maatregelen getroffen.

Verwerking van persoonsgegevens
Bij aanmelding verzamelen wij alleen die gegevens die nodig zijn om de gevraagde diensten te leveren. Dat zijn in ieder geval naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat communicatie mogelijk is. De verwerking van de gegevens gebeurt op een rechtmatige, zorgvuldige en transparante manier conform de geldende wet- en regelgeving.

Afspraken binnen IntAct
Binnen IntAct hebben wij afspraken gemaakt over de verwerking van de gegevens, zoals afspraken wie toegang heeft tot bepaalde informatie, hoe de informatie wordt opgeslagen en hoe lang de informatie bewaard blijft. Met onze vrijwilligers/ bestuursleden hebben wij afspraken gemaakt over hoe vertrouwelijk om te gaan met de gegevens. Wij leveren nimmer gegevens aan externe partijen. Ook hebben wij de nodige maatregelen getroffen rondom de beveiliging van de gegevens en de daarbij behorende systemen.
Uw gegevens zijn dus in vertrouwde handen. Wij kunnen ons voorstellen dat u uzelf daarvan wilt overtuigen. Dat is vanzelfsprekend mogelijk. U kunt daartoe contact opnemen met
Secretariaat IntAct, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt uw gegevens ook te allen tijde wijzigen door contact met ons op te nemen.

Vastgesteld op november 2018

IntA IntAct is een vereniging voor en door oud collega's die gewerkt hebben bij:

Philips-Data-Systems, Unidata, D.E.E, Compaq, HP

p1100zaal

 P1100-? ca. 1970, locatie mogelijk PCI-Apeldoorn gebouw R-parterre.

De vereniging houdt zich uitsluitend bezig met het organiseren van een jaarlijkse reünie.