dorpshuis

Jaarverslag 2016-17 Secretaris

Aanwezig bestuur op de jaarvergadering 2016  Wim v/d Groen (Vz), Daan van Teeseling(Penn.) en Hans Klaver (secr.), Gerard Wennen was verhinderd tgv een heup operatie en Kas controle commissie bestaande uit Jan de Zwijger en Hennie van Zanten.

Eigenlijk was ik met het jaar verslag vlug klaar. Er viel eigenlijk niets bijzonders te melden, alleen dan de het aantal leden op de reünie van 2016 in Camping Maasdrift te Wassenaar. Die was weer heel gezellig en het aantal leden wat zich aangemeld heeft was 40 personen. Daar doe je het dan voor!! .

Het leden aantal is 135 loopt langzaam terug.

De jaarvergadering 26 april 2016 vond plaats in Zoetermeer van het bestuur, Wim van de Groen, Daan van Teeseling, Hans Klaver aanwezig. Afwezig was Gerard Wennen die een heup operatie moest ondergaan. De kascontrole commissie bestaande uit Jan de Zwijger en Henny van Zanten , verder geen leden.

Toch was er een nog een opmerking van Lidy Oostrom die het vermelden waard is. Zij wilde weten wanneer Int-Act (nieuwe stijl) het levenslicht zag. Zij had de oude jaarverslagen er op nagekeken en dat was omstreeks november 2001. (ALV van 14 september 2001 nieuw bestuur).

Helaas wel een bericht van overlijden van Ernst Koelemij(89) , overleden 14 januari 2017 j.l. helaas kregen wij daar nu pas bericht van. Reden van de vertraging bekend bij secretaris.

Dan nog een minder treurig bericht. Tijdens het overstappen naar een andere Internet-provider van onze site Intact-reunies.nl reden van deze overstap was, dat bij de oude provider we geteisterd werden door spam blokkades. Ondanks back-ups en en sql files is tijdens de overstap veel oude informatie verloren gegaan. Ik heb hier en daar nog wat gevonden maar indrukwekkend is het niet. Dat is jammer maar helaas ik heb m'n best gedaan maar het mocht niet meer baten.

De site bestaat nu nog in zeer afgeslankte vorm.