dorpshuis

Verslag Websitebeheer 2020.

Onze website heeft als url: http://intact-reunies.nl . Bij de opbouw van de website wordt gebruik gemaakt van het CMS: Joomla. Door de periodieke implementaties van beveiligings- en functionele updates beschikken we op dit moment over versie 3.9.19.

De website en domeinnaam zijn ondergebracht bij de provider: Mijndomein. De jaarlijkse vergoeding voor webhosting en domeinnaam bedraagt € 69 (incl. BTW).
Een totaal overzicht van de website ziet u via de link: http://intact-reunies.nl/sitemap.htmlNaast de diverse verslagen, notulen en nieuwsbrieven zijn dit jaar een groot aantal fotoreportages toegevoegd. Arthur van Gestel heeft zijn archief beschikbaar gesteld zodat dat we van een groot aantal evenementen uit het verleden mogelijke herinneringen op kunnen halen.

Het beheergedeelte van de  website is beveiligd met een zgn. tweetraps verificatie. De benodigde gegevens hiervoor zijn zowel bij de webmaster als bij de secretaris van de vereniging bekend.

Na elke aanpassing aan de website wordt een volledige back-up gemaakt. De laatste twee back-ups worden opgeslagen op de server van de provider.

In het kader van de AVG wordt melding gemaakt van het gebruik van Cookies. Hoewel onze website in deze geen foutieve handelingen uitvoert, is toch deze melding opgenomen. Alleen bij het allereerste bezoek zal de vraag gesteld worden. Het akkoord geven heeft geen verdere consequenties.

Jan Damen, Webmaster